СТОЛ И БЮФЕТ
СЕДМИЧНО МЕНЮ - ЗАКУСКА
от 28 април 2025 до 2 май 2025Понеделник
Кифла с мармалад - 100гр. *Рецепта 23
Вторник
Плод - 150гр. *Рецепта 357
Сряда
Сандвич с кашкавал - 90гр. *Рецепта 58
Четвъртък
Почивен ден
Петък
Сандвич с шунка - 90гр. *Рецепта 57
СЕДМИЧНО ОБЕДНО МЕНЮ
от 28 април 2025 до 2 май 2025Понеделник
Пилешка супа със застройка и п.фиде - 136 ккал *ГЛУТЕН, МЛЯКО, ЯЙЦА, ЦЕЛИНА
Яхния от леща - 175 ккал *ГЛУТЕН, ЦЕЛИНА, ЯЙЦА, МЛЯКО
Плод - 89 ккал
Хляб Добруджа УС - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Вторник
Таратор - 101 ккал *МЛЯКО
Цариградски кюфтенца в/у пюре - 252 ккал *МЛЯКО, ЯЙЦА, ГЛУТЕН, МАСЛО
Крем нишесте - 150 ккал *МЛЯКО, ЯЙЦА, ГЛУТЕН
Хляб Добруджа УС - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Сряда
Кремсупа от картофи - 212 ккал *ГЛУТЕН, ЯЙЦА, МЛЯКО
Пиле с грах - 217 ккал *ГЛУТЕН
Плод - 101 ккал
Хляб Пълнозърнест УС - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Четвъртък
Почивен ден
Петък
Таратор - 101 ккал *МЛЯКО
Кебапчета на скара с гарн.ризото *МАСЛО
Плод - 89 ккал
Хляб Пълнозърнест УС - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Менюто е съобразено с изискванията на РЗИ наредба №37/2009г.Грамаж: Супа 150гр, Основно ястие 150гр, Десерт 150-200гр.
Хранителните алергени в менюто са отбелязани с *Пшеница, Ръж, Яйца, Риба, Мляко и млечни продукти, Целина, Ядки
Главен готвач: Сузана ГеоргиеваУправител: Станко Анастасов