СТОЛ И БЮФЕТ

СЕДМИЧНО ОБЕДНО МЕНЮ
от 15 декември 2025 до 19 декември 2025
Понеделник
Супа от пиле със застройка и п.фиде *МЛЯКО, ЯЙЦА, ГЛУТЕН, ЦЕЛИНА
Запечени картофи със сирене - 197 ккал *ГЛУТЕН
Плод - 89 ккал
Хляб Добруджа УС - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Вторник
Зеленчукова супа - 88 ккал *ЦЕЛИНА, ГЛУТЕН, МЛЯКО, ЯЙЦА
Кюфтета бял сос - 208 §ккал *МЛЯКО, ЯЙЦА, ГЛУТЕН, ЦЕЛИНА
Плод - 89 ккал
Хляб Пълнозърнест - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Сряда
Таратор - 101 ккал *МЛЯКО
Мусака - 212 ккал
Бисквитена торта - 212 ккал *МЛЯКО, ЯЙЦА, ГЛУТЕН
Хляб Добруджа УС - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Четвъртък
Супа от риба - 154 ккал *МЛЯКО, ЯЙЦА, БРАШНО, МАСЛО
Спагети Болонезе /сур. морков/ - 236 ккал *ГЛУТЕН, ЯЙЦА, КАШКАВАЛ
Медена пита - 189 ккал *МЛЯКО, ГЛУТЕН, ЯЙЦА
Хляб Пълнозърнест - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Петък
Кремсупа от картофи - 236 ккал *ЯЙЦА, МЛЯКО, ГЛУТЕН, МАСЛО
Свинско с прясно зеле - 190 ккал
Кекс - 175 ккал *ГЛУТЕН, ЯЙЦА, МЛЯКО
Хляб Пълнозърнест - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Менюто е съобразено с изискванията на РЗИ наредба № Н-3/2025г.Грамаж: Супа 150гр, Основно ястие 150гр, Десерт 150гр
Хранителните алергени в менюто са отбелязани с *Пшеница, Ръж, Яйца, Риба, Мляко и млечни продукти, Целина, Ядки
Главен готвач: Сузана ГеоргиеваУправител: Станко Анастасов